Hard Boys Oy Ab- luotettavaa ammattimaista kaivuutyötä Uudellamaalla

Hard Boys Oy Ab on vuonna 1991 perustettu osakeyhtiö, joka tekee kaikenlaisia kaivuutöitä salaojituksista ja maanmuokkauksista talon pohjatöihin. Lisäksi teemme myös mätästystä kaivinkoneella, kantojen nostoa- ja pilkkomista energiahakkeeksi sekä raivaussahalla raivauksia. Perheyrityksenä hoidamme työt aina luotettavasti, kustannus- ja energiatehokkaasti ympäristöasiat huomioiden. Meille tärkeää on avoimuus, joustavuus ja pyrimme keksimään ratkaisuja kaikkiin kohtaamimme ongelmiin. Osaava tiimimme takaa turvallisen työskentelyn ja laadukkaan työnjäljen. 

Tyytyväinen asiakas, laadukas työ ja aikataulussa pysyminen on toimintamme tärkeimmistä perusteista. Palvelualueemme kattaa Siuntion, Inkoon, Kirkkonummen, Lohjan, Nummelan, Vihdin, Espoon sekä muut Uudenmaan alueen.

Ottakaa yhteyttä, kun tarvitsette osaavan maanrakentajan palveluita, niin tulemme paikanpäälle katsomaan ja keskustelemaan, mikä ratkaisu olisi teille sopivin ja paras. Palvelemme teitä suomeksi ja ruotsiksi.


Toimintamme perusta

Toimintaamme ohjaavat arvot ovat luotettavuus, vastuullisuus, rehellisyys, avoimuus, joustavuus sekä ratkaisukeskeisyys. Meille luotettavuus ja vastuullisuus tarkoittavat sovituista asioista kiinnipitämistä sekä omasta toiminnasta vastaamista. Vastaamme velvoitteistamme asiakkaita, työntekijöitä ja yhteiskuntaa kohtaan.

Rehellisyys ja avoimuus ovat toimintamme perusta. 

Palvelulupauksenamme on tuoda ratkaisu tai ratkaisuehdotus asiakkaidemme ongelmatilanteisiin ja tarpeisiin. Mikäli ongelman ratkaiseva palvelu ei sisälly palveluntuotantoomme annamme asiakkaalle ratkaisuehdotuksen yhteistyö- ja kontaktiverkkoamme hyödyntäen.


Ota Yhteyttä!


Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.